Oldal: 1 / 69 1231151 ... UtolsóUtolsó
1-10-ig a(z) 688 találatból
 1. #1

  Szinkronizáció iTunes-szal

  Már szinte minden topic-ot végig néztem, de nem tudom hová írhatnám a kérdéseimet, ezért gondoltam, h létrehozok egy újat.
  A szinkronizációról lenne szó. Először is azt szeretném megtudni, h szinkronizáció közben elveszhetnek-e a telefonról a névjegyzékben található számok, vagy ez csak a képekre, alkalmazásokra stb. vonatkozik? Ha jól értelmezem, az eddig olvasottakat, akkor a program áthúzza a cuccokat a gépről a telóra, és ami a gépen nem található meg, az automatikusan törlődik a telefonról is. Meg lehet-e oldani, h először a telefonról felmásolni az adatokat, és aztán szinkronizálni? (arra gondoltam, így talán elkerülhető az adatvesztés)

  Egyenlőre ennyi lenne. Bocs ha valaki már kérdezte ezeket a dolgokat, de mint mondtam sokat kerestem, csak nem találtam.
  A válaszokat előre köszönöm!


  Hasonló témák:

 2. # ADS
  Circuit advertisement Szinkronizáció iTunes-szal
  Csatlakozott
  Always
  Összes hozzászólás
  Many
  Diamond Sex Shop Webáruház
   

 3. #2
  Törzsvendég
  Csatlakozott
  2008 szept
  Tartózkodási hely
  Nógrád megye
  Összes hozzászólás
  143
  A névjegyzékben levő kontaktok nem vesznek el. De érdemes beállítani hogy szinkronizálja a névjegyeket, egy gépen levő programmal, pl. Outlook-kal. Ezt az iTunesban az iPhone menüjénél, az Info fülnél a Contacts-nál lehet kijelölni. Mindig a telefonon levő névjegyekkel írja felül a gépen levőket. Ha valami miatt fordítva akarjuk (mert mondjuk kényelmesebb a gépen szerkeszteni az adatokat) akkor ezt is meg lehet tenni, ugyenebben az Info részben alul van egy olyan lehetőség hogy Advanced, ott lehet alkalmanként beállítani hogy most ne a telefonnal írja felül a gépet hanem fordítva. A többi adatokkal az van ahogy írtad, zenéket, képeket csak azt lehet a telefonra tenni ami a gépen van illetve ami az itunesban be van „húzva” és szinkronizálásra kijelölve. Az iPhone-nal készült képeket viszont ugyanolyan egyszerűen rá lehet a gépre tölteni, mint egy digitális fényképezőgépről. Alkalmazást, amit egyszer már megvettél azt ingyen újra le lehet tölteni a meglévő accountoddal. Remélem tudtam valamit segíteni.


 4. #3
  Köszi szépen. Így már értem.


 5. #4


  És ez a két ablak mit jelent?

  Utoljára módosítva: denes123s által : 2009 máj. 13 18:19

 6. #5
  Törzsvendég
  Csatlakozott
  2008 szept
  Tartózkodási hely
  Nógrád megye
  Összes hozzászólás
  143
  Az első azt kérdezi hogy a gépen levő névlistát hozzá akarod e adni a telefonon levőhöz (merge=egyesít), ez esetben összeadódik a két lista. Vagy pedig kicseréled a telefonos listát a gépen levővel, vagyis a telefonon levőt törlöd és helyette a gépen levő listát küldöd rá (replace=kicserél)
  A második ablak közli hogy ez a telefon már volt egyszer egy itunessal szinkronizálva. És hogy akarod e ezzel most szinkronizálni? Megjegyzi hogy egy db iphone egyszerre csak egy db itunes könyvtárral bír szinkronba lenni, tehát ha az erase and sync-re klikkelsz akkor a jelenlegi gépen levő itunes könyvtár tartalma felülírja (replace=kicserél, előbb tanultuk ) a telefonod tartalmát.


 7. #6
  Kösz a gyors választ.
  Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem engedhetem meg magamnak, h elvesszenek a telefonszámok. Szóval ha az 1. ablakban az egyesítésre megyek és a gépen nincs egy szám se, akkor csak annyi történik, h a telefonról átkerülnek a számok a gépre? Amúgy Outlook-kal már szinkronizáltam a névjegyzéket és akkor nem kérdezett semmit, csak fölmásolta a számokat a gépre, de aztán gondoltam, h szinkronizálok a windows névjegytárral is és akkor jött elő ez az ablak. Ja, és még valami. A 2. ablaknál a szinkronizálás ugye nem vonatkozik a telefonszámokra?
  Még egyszer köszi a válaszokat.

  Utoljára módosítva: denes123s által : 2009 máj. 14 21:21

 8. #7
  Törzsvendég
  Csatlakozott
  2008 szept
  Tartózkodási hely
  Nógrád megye
  Összes hozzászólás
  143
  Dehogy kérdezel hülyeséget! Nagyon is fontos a névjegyzék, pótolhatatlan adathalmaz . Ha az Outlookban már benne vannak a kontaktjaid, első tanácsom hogy egy fájlba mentsd el, mindenesetre. Én ezt úgy csináltam, (nem tudom lehet-e egyszerűbben vagy máshogy csinálni de nekem így sikerült) hogy Outlookban, fájl exportálás paranccsal egy Microsof Access-ben megnyitható . mdb fájlba lementettem a névjegyzékemet. Először sima Excel-lel próbálkoztam de az összekuszálta az egészet. Ebből az mdb-ből viszont akármikor tökéletesen vissza lehet importálni Outlookba. Első kérdésedre az én válaszom igen, legalábbis nálam ez történt. A második kérdésed viszont szerintem időrendben az első, mert amikor először rádugod a telefont az ismeretlen itunesra ezt akkor kérdezi meg és ilyenkor alapból még nincs beállítva semmi hogy most outlookal vagy mással passzintsa össze a névjegyeket. Alapból nem törli le a névjegyeket a telefonról. Azt sajnos nem tudom hogy egyszerre két programmal hogy működik a névjegyzék szinkronizálás és csak Outlookal csináltam, azt a windows névjegytárat nem ismerem.


 9. #8
  Most már nem kérdezek semmit, csak le szeretném írni, hogy mi történt, hátha valakit érdekel. A Windows névjegytár a Vista egy beépített alkalmazása, egy nagyon egyszerű program, csak arra használható, hogy tárolja a névjegyeket. Ehhez még annyit szeretnék hozzátenni, hogy lehet egyszerre több alkalmazással szinkronizálni, nekem is megmaradtak a telefonszámok az Outlook névjegytárában is.
  Kösz minden segítséget, most már simán megy minden.


 10. #9
  Nihil
  Vendég
  A kérdés is jó volt (még a post helye is), a válasz is jó volt, mindkettőtöknek dobom a mérleget.


 11. #10
  Sziasztok!
  Az Outlook névjegyzékét használom a partnerlistám kezelésére. Onnan szinkronizálnám át a telefonra, hogy a telefonszámokat használni tudjam. Megdöbbenve látom, hogy ha beírok egy új kontaktot a telefonba, képtelen az iTunes átszinkronizálni az Outlookba. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy egy ilyen készülékhez képtelenek olyan programokat létrehozni, amivel a legtriviálisabb alapfunkciókat normálisan lehetne használni. Sőt egyenesen röhej, hogy ha pedig beírom az Outlookba ugyanazt a személyt és telefonszámát, szinkronizálás után kétszer lesz meg a telefonon.
  Mondjatok valamit, hogyan lehet normálisan elérni, hogy azonos névlista legyen a számítógépen és a telefonon.


 

 

Téma információk

Users Browsing this Thread

Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
A pontos idő 10:15 , a GMT +2 időzóna szerint.