Registration

iFan.hu - iPhone, iOS, iPad, iPod, Apple Fórum regisztráció

The Facebook Platform

Kötelező információ

Add meg a kívánt becenevet! Ezzel tudsz majd bejelentkezni az oldalra és így ismernek majd a többiek.

Figyelem!
Ezen a fórumon emberek beszélgetnek egymással, ezért kérlek, Te is személyes becenevet válassz!

Kérjük add meg a jelszavad. A jelszó kis / nagybetű érzékeny!

Kérjük adjál meg egy működő e-mail címet.

Mennyi tizenhét mínusz hét?

További információk

Ha a iFan.hu - iPhone, iOS, iPad, iPod, Apple Fórum valamely tagja ajánlotta ezt az oldalt, akkor add meg a nevét itt.

A fórumokon megjelenő idő automatikusan beállítható attól függően hogy a világ mely táján melyik időzónában élsz. Egyszerűen válaszd ki a megfelelő időzónát az alábbi listáról.

Ráadásként beállíthatod a megfelelő téli-nyári időszámítás automatikus megjelenítését az időzónád szerint.

Az adminisztrátorok időnként közleményeket küldhetnek e-mailben.

Itt tudod letiltani hogyha nem szeretnéd ezeket a közleményeket megkapni.

Fórum szabályok

A folyatáshoz egyet kell értened az alábbi szabályokkal:

Fórum szabályzat

A Fórumot bárki ellenszolgáltatás nélkül használhatja. A Fórumon elérhető adatok nem használhatók sem közvetlenül sem közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására.

A fórumot csak „magánszemélyként” használhatják a tagok. Cégek, klubok, egyesületek vagy weboldalak nevében regisztráló tagok törlésre kerülnek!

A Fórum a 2001.évi CVIII. Törvény (EKT) rendelkezése szerint jár el.

A Fórumot az Adminisztrátorok és Moderátorok vezetik. A moderátorok jogosultak egyes hozzászólások és/vagy témák és/vagy felhasználók törlésére a következő esetekben:

  • Alpári, agresszív és fenyegető hangnemben íródott hozzászólások.
  • Nem elfogadható stílusban eszközölt hozzászólások, amelyekből hiányzik a minimálisan megkövetelhető jó modor.
  • A szerkesztéssel, a moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó bejegyzések.
  • Bárki valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás, stb.) engedély nélküli közzététele.
  • Pornográf tartalom, kiskorúak meztelen képei, valamint a jó ízlést sértő képek, szövegek; vallásokkal, kisebbségekkel kapcsolatos megjegyzések; tiltott jelképek, nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása; kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek.
  • Politikával, pártokkal, politikusokkal és az ezekhez kapcsolódó nézetekkel, irányvonalakkal kapcsolatos bármilyen megnyilvánulás, különös tekintettel a szélsőséges politikai nézetekre.
  • Ha valaki történelmi személyek, jelenkori közéleti szereplők nevét vagy egyéb, jogokkal védett neveket, elnevezéseket illetéktelenül használ azonosítóként (becenév, nick).
  • Mp3, w@rez, moviez, g@mez oldalak linkjei, vagy direkt ilyen letöltési lehetőségre mutató hivatkozások.

Ezekben az esetekben a moderátorok jogosultak fellépni a fent felsorolt viselkedések ellen. A Tulajdonosok nem vállalnak felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó károkért vagy kellemetlenségekért.

Amennyiben Fórumon jogsértő viselkedéssel találkozik kérjük jelezze ezt a Hibabejelentések, javaslatok pont alatt. Az EKT rendelkezése szerint a moderátor a panasznak eleget tesz, amennyiben a panasznak van alapja és nem tűnik visszaélésnek.

A Fórumok használatával kapcsolatos kockázatot és felelősséget Ön viseli, ide értve a olyan káros tartalmak közzétételét, mint vírusok, férgek, az Ön számítógépében okozott károk, veszteségek kockázata, továbbá az Önnél és a másoknál okozott kárt is.

A Fórum közösség biztonságának értekében új felhasználóknak az ötödik hozzászólásuk megírásáig nincs témanyitási joguk.

Képek és smiley-k használata: a Fórum rendezett kinézete érdekében a hozzászólásokban és aláírásokban képek és grimaszok (smiley-k) csak nagyon korlátozott mértékben használhatóak. Az ilyen képi eszközöktől túlzsúfolt aláírások és hozzászólások szerkesztésre, indokolt esetben törlésre kerülnek.

Offtopik megnyilvánulások: törlésre, áthelyezésre kerülnek azok a hozzászólások, amelyek nem kapcsolódnak témájukban szorosan az adott topikhoz vagy fórumrészhez.

Floodolás: floodolásnak számít ugyanazon hozzászólások ismétlése (hozzászólásszám növelés céljából), indokolatlanul hosszú hozzászólás, máshonnan, vagy a fórumból bemásolt hosszú tartalom.

Nem látható csatolások kezelése: a korábbi témák csatolásai sok helyen már nem látszanak, mert a fórum üzemeltetése során törlődtek.

Második (többszörös) regisztráció: a fórumon egy felhasználó számára egy regisztráció (nicknév) engedélyezett. Az Adminisztrátorok és Moderátorok figyelemmel kísérik a regisztrációkat, a többször regisztrálókat kitiltják és regisztrációjukat törlik.

Logok és aláírások: tilos az aláírásokban, és a logokban politikai, vallási jelképek, 18+ képek, szövegek és minden egyéb, a szabályzatban leírt tartalom megjelentetése. Kerülendő továbbá nagyméretű képek, bannerek, élénk, a fórum színeitől elütő és aránytalanul nagy aláírások használata.

Amennyiben Ön nem fogadja el az alábbi feltételeket, Ön nem jogosult a Fórum használatára. Amennyiben a Tulajdonosok bármit módosítanak a feltételeken, azt rövid tájékoztatásban a Fórum oldalán kötelesek közzétenni. A módosítást követően, a Fórum használata a használati feltételek módosításának elfogadását jelenti. Ha a módosítás után Ön nem rendeltetésszerűen használtja a Fórumot, felfüggesztjük hozzáférését és az Ön által közölt üzenetek tartalmát értesítés nélkül kitöröljük a Fórumról. A Tulajdonosok fenntartják a jogot a Fórum megszüntetésére.

Annak ellenére hogy a fórum adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható üzenetek ne jelenjenek meg, minden üzenet felügyelete lehetetlen. Az összes üzenet tartalmáért annak szerzője felelős, és sem a Bittorrent Portál üzemetetői. Az üzemeltetők nem vonhatóak felelősségre bármely üzenet tartalmáért. Ezen szabályok egyetértésével szavatolod hogy nem fogsz üzeneteket küldeni amelyek obszcének, vulgárisak, szexuális jellegűek, gyűlölködőek, fenyegetőek, vagy bármi módon törvénybe ütközőek. A tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
A pontos idő 17:43 , a GMT +2 időzóna szerint.